Filmi: Përballimi

Viti 1976, English: Confrontation Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Teodor Laço 

Regjia: Viktor Gjika 

Aktore: Bujar Lako Sander Prosi Perika Gjezi etj. 

Ekranizim i romanit të Teodor Laços. Pas përfundimit të luftës njerëzit e rinj që kanë marrë pushtetin fillojnë të përballohen me urinë. Sekretari i partisë së qytetit Martin Kreka niset nëpër fshatra dhe udhëheq fushatën për grumbullimin e drithit që shitet në tregun e zi. Ai ndihmohet nga drejtori i grumbullimit i cili ka bluar për bukë edhe drithin e farës.

English Synopsis: Screening of Teodor Laço’s novel. Following the end of war the new people who have come to power are faced with starvation. The party secretary for the town Martin Kreka sets out to villages and leads the campaign for the gathering of the grains sold in the black market. The director in charge of the gathering who grinds the seed grains to ensure flour for bread assists him.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Thoma Gaqi 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi