Filmi: Ilegalët

Viti 1976, English: The illegals Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Abaz Hoxha Peçi Dado 

Regjia: Rikard Ljarja Saimir Kumbaro 

Aktore: Stavri Shkurti Astrit Çerma Rikard Ljarja etj. 

Lëvizja Antifashiste në qytet ka marrë përpjestime të mëdha. Ndërkohë një emisar i SIM-it (zbulimi informativ i ushtrisë Italiane) nën petkun e inxhinier Tostit kërkon të depërtojë në radhët e njësiteve guerile. Por vigjëlenca dhe largpamësia e komunistëve si Besimi e Milo bën që veglat e SIM-it të japin llogari për krimet e bëra.

English Synopsis: The anti-fascist movement has become bigger and bigger. At the same time an agent of SIM (informative surveillance of Italian military) under the mask of engineer Tosti wants to penetrate in the ranks of the guerillas units. But the vigilance and farsightedness of the communists like Besimi and Milo makes the tool of SIM to render account on the committed crimes.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Hajg Zaharjan 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi