Filmi: Udhëtim në pranverë

Viti 1975, English: A journey in springtime Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Gjergj Vlashi 

Regjia: Qerim Mata 

Aktore: Minella Borova (Besniku) Liljana Kondakçi (Valbona) Spiro Strati (Kiu) etj. 

Film muzikor. Valbona një këngëtare e re niset me vonesë për të gjetur shokët e saj të ansamblit që kanë filluar një turne nëpër të gjithë Shqipërinë. Një shofer i ri përpiqet ta ndihmojë dhe e shoqëron kudo si një bashkëudhëtar i pandarë deri sa i shfaq edhe dashurinë.

English Synopsis: A musical film. Valbona a young singer sets out to catch up with her companions of the Ensemble who have started a tour of Albania. A young driver tries to help her and accompanies her everywhere. He becomes an inseparable co-traveller and in the end he reveals his love to her.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Avni Mula 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi