Filmi: Në fillim të verës

Viti 1975, English: At the outset of summer Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Peçi Dado 

Regjia: Gëzim Erebara 

Aktore: Sandër Prosi (Jaho Labi) Astrit Çerma (Shpëtimi) Demir Hyskja (Mali) etj. 

Viti ‘42. Në një qytet bregdetar bëhen planet dhe penetrimet e illegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me municione. Fshatari Jaho Labi që hyn në punë si hamall dhe vajza e Riza Korrës Vera të cilën i ati kërkon ta mbajë të mbyllur lidhën me njerëzit e lëvizjes komuniste ndërsa toger Gurabardhi që ka punuar pranë Italianëve e ndihmon të gjithë grupin të arrijë qëllimin.

English Synopsis: Year 1942. In a coastal town plans are under way to ensure that underground resistance fighters are infiltrated into the working hands at a military depot of ammunitions for the purpose of explodeing it. The peasant Jaho Labi hired there as a porter and the daughter of Riza Korra whom the father wants to keep indoors establish contacts with individuals engaged in the communist movement. Whereas Lieutenant Gurabardhi who has worked for the Italians assists the whole group in achieving their target.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Kujtim Laro 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi