Filmi: Shpërthimi

Viti 1974, English: The outburst Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Anastas Kondo L. Filipi M. Fejzo 

Regjia: Muharrem Fejzo 

Aktore: Rikard Ljarja (Iliri) Demir Hyskja (Skënderi) Ndrek Luca (Hasani) etj. 

Iliri një kërkues nafte fillon shpimet në një zonë gëlqerore ku nuk ka asnjë të dhënë të studiuesve të mëparshëm. Nuk është e lehtë të kapërcesh të gjithë llojet e vështirësive fizike dhe profesionale dhe të mungesës së përvojës. Por Iliri nuk ka kërkuar më kot dhe fontana e naftës shpërthen.

English Synopsis: Ilir an oil engineer starts drilling into limestone ground on which previous researchers had provided no data. It is not easy to overcome all kinds of physical and professional difficulties as well as the lack of experience. However Ilir’s efforts are not in vein and the oil fountain erupts

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Pjetër Gaci 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi