Filmi: Brazdat

Viti 1973, English: The furrows Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Dhimitër Xhuvani 

Regjia: Kristaq Dhamo 

Aktore: Elida Topçiu (Marta) Pandi Siku (Ademi) Astrit Çerma (Zeneli) etj. 

Marta është një vajzë e re energjike e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim burri i saj Ademi i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit i cili jepet shumë pas interesave vetjake.

English Synopsis: Marta is an energetic young woman who wins universal sympathy when she decides to become a tractor driver. At first her husband Adem who will have her as a fellow worker driving the same tractor encouraged this desire. But after the new family runs into trouble. Marta discovers Adem’s true character. That man hankers after personal interests.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Shpëtim Kushta 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi