Filmi: Ndërgjegja

Viti 1972, English: The coscience Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Hysen Hakani 

Regjia: Hysen Hakani 

Aktore: Rikard Ljarja (Kujtimi) Roza Anagnosti (Arta) Fitim Makashi (Petro) etj. 

Fitimi punon si mekanik në një oficinë. Nga pakujdesia ai le pa rregulluar frenat e një kamioni dhe i shkakton një aksident Petros shoferit të kamionit. Petro do të ndëshkohet për pakujdesi. Fitimin fillon ta brejë ndërgjegja por e ka të vështirë të pranojë fajin. E fejuara e tij i jep kurajë për të treguar të vërtetën.

English Synopsis: Fitim a mechanic at an auto service has left out of sheer carelessness the master cylinder in the braking system defective. This caused that the driver Petro undergoes an accident driving the camion. Petro will be punished for carelessness driving. Fitim begins to feel remorse but cannot bring himself to admit his guilt. His fiancée gives him the courage to tell the truth

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Limoz Disdari 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi