Filmi: Kryengritje në pallat

Viti 1972, English: Revolt in the palaca Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Bedri Dedja Peçi Dado 

Regjia: Xhanfize Keko 

Aktore: Ilir Çelia (Qetsori) Kristaq Burdhima (Erleti) Eli Lazri (Linda) etj. 

Dy vëllezërit e përkëdhelur Qestori dhe Erleti shpesh prishin lodrat e shokëve dhe braktisen nga ta. Një natë Qestori sheh në ëndërr sikur lodrat bëjnë kryengritje duke e akuzuar atë dhe të vëllanë për pakujdesi ndaj lodrave. Pas kësaj vëllezërit ndryshojnë sjelljen e tyre me shokët dhe lodrat.

English Synopsis: The two pampered brothers; Qestor and Erlet often destroy the friends’ toys and so find themselves without their company. One night Qestor dreams a revolt of the toys judging him and his brother for imprudence toward them. After all this the brothers change their behavior toward the friends and toys.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Tish Daija 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi