Filmi: Mësim për Lindën

Viti 1972, English: Lesson for Linda Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari:  

Regjia: Donika Muçi 

Aktore: M. Armir M. Zyberi I. Braho 

Një kino spektakël me në qendër fëmijët marrë nga një shfaqje e teatrit të kukullave.

English Synopsis: It is a cine spectacle subjecting the children taken from a show of puppets theatre.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika:  
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi