Filmi: Kur zbardhi një ditë

Viti 1971, English: Once at down Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Anastas Kondo K. Dilo P. Milkani 

Regjia: Piro Milkani 

Aktore: Demir Hyskja (shoferi) Birçe Hasko (ballisti) Drita Bardhi (gruaja) etj 

Filmi është ndërtuar në tre histori: “Armët” “Meço” dhe “Ura”. Flet për heroizmin e njerëzve të thjeshtë gjatë viteve të stuhishme të Luftës së Dytë Botërore ku ata rrëmbejnë armët rindërtojnë urat e hedhura në erë ku më të mirët sakrifikohen.

English Synopsis: The film is articulated into three stories: “Weapons” “Meço” and “The bridge”. It shows the heroism of the simple people during the stormy years of World War Second where the guns were missing where the destroyed bridge were rebuild where the best of people were sacrificed.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Feim Ibrahimi 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi