Filmi: I teti në bronx

Viti 1970, English: The bronxe bust Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Dritëro Agolli Viktor Gjika 

Regjia: Viktor Gjika 

Aktore: Mevlan Shanaj (Ibrahimi) Bexhet Nelku (mesuesi) Vangjush Furrxhi (Arifi) Yllka Mujo (Alma) etj. 

Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi shtatë nga shokët e tij të luftës mësuesi Arifi Alma dr. Borova Andoni Rustemi dhe Xhemali shoqërojnë bustin e komisarit për në fshatin e tij të lindjes ku do t’i dedikohet një ceremoni përkujtimore. Gjatë rrugës secili nga ata sjell në mendje ngjarje të lidhura me jetën dhe luftën e Ibrahimit dhe konfrontimet me antogonistin Sali Protopapa.

English Synopsis: On the anniversary of commissar Ibrahim Kovaci’s death seven of his brothers in arms the teacher Arifi Alma dr. Borova Andoni Rustemi and Xhemali accompany the bust of the commissar at his native village where a dedication ceremony is to be held. On their way each of them recalls events linked with the life and struggles of Ibrahim and the confrontations with the antagonist Sali Protopapa.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Kujtim Laro 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi