Filmi: Njësiti guerril

Viti 1969, English: Guerrilla unit Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Muharrem Skënderi Hysen Hakani 

Regjia: Hysen Hakani 

Aktore: Ndrek Luca (kryetari i njësitit) Petrit Llanaj (Agroni) Drita Haxhiraj (Drita) Kadri Piro (Ludoviku) etj. 

Lufta e Dytë Botërore… Agjensia Italiane e spiunazhit (SIM) nëpërmjet Ludovikut mundohet të futet në rradhët e njësiteve guerile të qytetit. Ata synojnë të zbulojnë dhe asgjësojnë krerët dhe të gjithë rezistencën. Agjenti Ludovik zbulohet dhe kështu dështon i gjithë operacioni fashist “Gjarpëri i zi”.

English Synopsis: World War Second…The Italian espionage agency (SIM) tries to penetrate through Ludovik into the ranks of the guerilla units of the city. They aim discovering and destroying the head leaders and all the resistance. The agent Ludovik is revealed bringing about the total failure of the “Black snake” the fascist operation.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Agim Krajka 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi