Filmi: Oshëtimë në bregdet

Viti 1966, English: Echo on the coast Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Sulejman Pitarka Hysen Hakani 

Regjia: Hysen Hakani 

Aktore: Ndrek Luca (Jonuzi) Agim Shuke (Dini) Sandër Prosi (Bruno) etj 

Lufta e Dytë Botërore. Patrioti Jonuz Bruga ka konflikte me djalin e tij më të ri Selimin i cili bën një jetë të shthurur dhe tradhëton atdheun e tij duke mos u pajtuar me luftën Antifashiste. Ndërkohë vëllezërit e tij Dini Petriti dhe Vehipi luftojnë duke drejtuar grupet guerile të qytetit.

English Synopsis: Second World War… The patriot Jonuz Bruga is in conflicts with his youngest son Selim who conducts an intemperate life and betrays his nation not agreeing with the national liberation war of the people. Meanwhile his three eldest sons Dini Petrit and Vehipi fight against the fascism being the organizers of the guerilla units in the city.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Çesk Zadeja 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi