Filmi: Detyrë e posaçme

Viti 1963, English: A special task Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Safet Kurti 

Regjia: Kristaq Dhamo 

Aktore: Ndrek Luca Prel Lkunda Loro Kovaçi etj 

Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve ‘50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja. Ai fiton besimin e Zylfiut, Eminesë, Ndrek Gjergjit të lidhur me agjenturat dhe Anton Murrizit që vjen nga jashtë. Kështu Tomorri zbulon dokumente sekrete baza dhe mjete komunikimi. Tomorri lufton për të shkatërruar këto agjentura

English Synopsis: The movie is based on a real event of the ‘50ies. Tomorri is infiltrated in an organization of foreign agent units. He gains the trust of Zylfiu Emine and Ndrek Gjergji secret agents and of Anton Murrizi coming form abroad. Tomorri discovers secret documents bases and communication means. Tomorri begins the action to destroy the foreign secret agent units.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Pjetër Gaci 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi