Filmi: Zemra e nënës

Viti 1993, English: Heart of a mother Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Nexhati Tafa 

Regjia: Besnik Bisha 

Aktore: Tinka Kurti Bledar Rudi Ermira Gjata Ilir Bezhani Besa Kryeziu Fatbardha Aliçkaj etj. 

Nje grua plakë jeton vetëm. Fëmijët e saj kishin ndërtuar jetët e tyre dhe vinin e vizitonin rrallë. Lidhjet me miqtë kishin vdekur. Ajo i kishte transformuar të gjithë të afërmit në kukulla i kishte vendsour ato në divan rreth dhomës dhe bisedonte çdo ditë me ta. Por ajo nuk ishte e çmendur. Të vetmin shok kishte nipin e saj.

English Synopsis: An old woman lives on her own. Her children have created their own lives and come to visit her rearely. Her relatives and friends have died. She has transformed all of them into dolls has put them on sofas around the room and talks to them everyday. But she is not crazy. The only friend she has got is her young nephew.

Producent: Albafilm Studio  

Muzika: Mira Meçule (formulim) 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi