Filmi: Asgjë nuk harrohet

Viti 1985, English: Nothing can be forgotten Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Teodor Laço 

Regjia: Esat Ibro 

Aktore: Thimi Filipi Stavri Shkurti Mario Ashiku Perika Gjezi etj. 

Ngjarjet e filmit zhvillohen në ditët e sotme por sillen edhe ngjarje nga e kaluara për të hedhur dritë në fakte dhe karaktere të ndryshme. Një i riatdhesuar vritet në një qytet të vogël. Askush nuk e di kush është vrasësi. Krye hetuesi e merr përsipër këtë ngjarje dhe ia del të zbulojë shkaqet e krimit.

English Synopsis: Events of the film take place in our days but past facts of the period of the Anti-fascist War are brought in to throw light on different facts and characters. A repatriated man is killed in a small town. No one knows who the killer is. The chief investigator himself takes this case and succeeds in discovering the causes and the perpetrators of the crime.

Producent: Shqipëria e re  

Muzika: Aleksandër Lalo 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi