Filmi: Përtej mureve të gurta

Viti 1979, English: Beyond the stoned walls Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Dhimitër Xhuvani 

Regjia: Gëzim Erebara 

Aktore: Shpresa Bërdëllima Sarinaz Boriçi Alfred Bualioti Demir Hyskja Drita Pelingu etj. 

Pasi mbush 12 vjeç Asimeja e re detyrohet të rrijë e mbyllur në shtëpi. Familja e fejon me një të ri të cilin nuk e kishte njohur kurrë më parë. Gjatë luftës një partizane e plagosur rri në shtëpinë e Asimesë. Asimeja vendos të dalë partizane.

English Synopsis: Once she attains the age of twelve years young Asime is told to stay indoors. Her family has engaged her to a young man she has never met. During the war a wounded woman partisan stays to her home and Asime decides to become a partisan.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Hajg Zaharjan 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi