Filmi: Në shtëpinë tonë

Viti 1979, English: In our family Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Kiço Blushi 

Regjia: Dhimitër Anagnosti 

Aktore: Robert Ndrenika Mimika Luca Eptan Lohja etj. 

Miri është një djalë i cili ndjek motrën e tij Ana. Ai zbulon që ajo ka lidhje me një djalë të ri. Miri ikën nga shtëpia dhe babai i tij i shqetësuar shkon për ta kërkuar. Kur kthehet në shtëpi Miri ia tregon babait sekretin e dashurisë së motrës së tij duke shkaktuar një dramë tek autoriteti prindëror por dashuria e Anës fiton mbi të.

English Synopsis: Miri is a naughty boy who follows his sister Ana. He discovers she has an affair with a young man. Miri spends long hours out of house and his father sets off to look out for him. On their way home Miri reveals his sister’s secret love to his father. Miri causes a drama of the parental authority but Ana’s love wins over it.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Aleksandër Peçi 


  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi