Filmi: Ne vinim nga lufta

Viti 1979, English: We came from the war Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Vladimir Meçaj 

Regjia: Spartak Pecani 

Aktore: Dhimitër Pecani Pandi Raidhi Muhamet Sheri etj. 

Borgjezët po bien atyre u është vënë të pagujnë detyrimisht taksën e luftës. Prona private u shtetëzua gjerësisht. Gjatë këtyre ngjarjeve të pasluftës zbulohet puna e fshehtë e një specialisti llogaritar Abdyli i cili ndihmon borgjezët e shpronësuar dhe bashkëpunëtorët e fashizmit. Ai thirret për të dhënë llogari.

English Synopsis: Expropriations are under way and the tax on war revenues is imposed. Private property is nationalised on a large scale. During the postwar events an accounting expert Abdyl who provides assistance to the expropriated persons and the fascists’ collaborators is discovered. He is called to account over this.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Shaqir Kodra 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi