Filmi: Yjet mbi Drin

Viti 1978, English: Stars over Drin river Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Muharrem Skënderi Halil Kamberi 

Regjia: Ismail Zhabjaku 

Aktore: Serafin Fanku Sandër Prosi Stavri Shkurti etj. 

Pasi largohen specialistët e huaj inxhinier Lulëzimi ngarkohet të punojë për ndërtimin e hidroçentralit të Fierzës. Lulëzimi përpiqet të gjejë zgjidhje teknike për të ndërtuar vepra të prodhimit të energjisë jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkan.

English Synopsis: Once the foreign experts leave Lulëzim is involved as a civil engineer in the construction of the hydropower plant at Fierza. Lulëzim is focused on finding new technical solutions for the erection of major energy works not only in Albania but also in the Balkans.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Hajg Zaharjan 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi