Filmi: Pranverë në Gjirokastër

Viti 1978, English: Springtime in Gjirokastra Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Kiço Blushi 

Regjia: Muharrem Fejzo 

Aktore: Ilia Shyti Luftar Pajo Drini Hila etj. 

Film muzikor. Dy të rinj që e kanë njohur njëri tjetrin gjatë një aksioni rinie po martohen. Rrugës për në shtëpinë e nuses dhëndëri dhe krushqit udhëtojnë nëpër qytete ku ndihen pëgatitjet për festivalin folklorin të Gjirokastrës. Pas ceremonisë së martesës nusja merr pjesë në festival.

English Synopsis: A musical film. Two youngsters who have known each other in a youth action are about to marry. On their way to the bride’s house the bridegroom and the in-laws drive through towns in which preparations for the big folklore festival are under way. Following the wedding party the bride takes part in this festival.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika:  

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi