Filmi: Në pyjet me borë ka jetë

Viti 1978, English: In the snowclad forest there is life Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Zija Çela 

Regjia: Rikard Ljarja 

Aktore: Rikarj Ljarja Marjeta Ljarja etj. 

Luka transferohet në një qytezë veriore. Në udhëtimin e parë së bashku me të shoqen rruga është bllokuar nga bora e madhe. Luka i trembet jetës së kësaj qyteze por gjen një mjedis shoqëror shumë të shëndetshëm ku gruaja e tij ndjehet shumë mirë.

English Synopsis: Luka is transferred to a northern township and is joined by his wife. The road on their first trip to the north is blocked by snow. Initially Luka fears to live in this township. But there a very healthy social environment is waiting for him and his wife feels great.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Agim Krajka 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi