Filmi: Dollia e dasmës sime

Viti 1978, English: A toast in my weeding Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Ruzhdi Pulaha 

Regjia: Mark Topallaj 

Aktore: Majlinda Gjodede Demir Hyskja Viktor Zhusti etj. 

Ekranizim i novelës “Nusja e humbëtirës”. Bela përgatitet të shkojë nuse në shtëpinë e Ganiut të fejuarit të saj që do të dalë partizan në mal. Ngjarjet zhvillohen gjatë udhëtimit të karvanit të nuses i cili gjen rrugës një partizan të plagosur. Ganiu ndihmon partizanin dhe e le Belën në shtëpinë e tij. Bela vendos të dalë partizane që ditën e parë të nusërisë.

English Synopsis: Screening of the story The Bride from an Outlandish Place. Bela prepares to marry with her fiancé Gani who will take to the mountains as a partisan. As the bride’s caravan is proceeding towards the bridegroom’s house a number of events occur. On route the caravan runs into a wounded partisan. Gani offers to help the partisan. He then takes his wife home. On the first day of her married life Bela decides to become a partisan.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Hajg Zaharjan 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi