Filmi: Zemra që nuk plaken

Viti 1977, English: Hearts that never grow old Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Bashkim Hoxha 

Regjia: Esat Ibro Esat Musliu 

Aktore: Esat Oktrova Violeta Manushi Kadri Roshi etj. 

Xha Azemi ka dalë në pension pas 30 vjetësh punë si shofer kamioni. Por ai nuk mësohet dot me këtë qetësi. Shokë të tjerë aktivë e ndihmojnë të kalojë një prag tjetër të jetës.

English Synopsis: Uncle Azem retires after having worked for thirty years as a lorry driver. However he finds it difficult to stay idle. He has active friends who help him step over another threshold in life.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Çesk Zadeja 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi