Filmi: Tomka dhe shokët e tij

Viti 1977, English: Tomka and his friends Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Nasho Jorgaqi 

Regjia: Xhanfize Keko 

Aktore: Sotiraq Çili Pavlina Oça Zehrudin Dokle etj. 

Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka nën kujdesin e të rriturve fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.

English Synopsis: Tomka is a young fellow who likes to play football with his companions. However the Nazis who have entered the town occupy the football field. Instructed from the grown-ups’ Tomka starts to undertake actions against the military camp that used to be their football field.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Aleksandër Lalo 
  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi