Filmi: Streha e re

Viti 1977, English: New shelter Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Teodor Laço 

Regjia: Spartak Pecani Vladimir Kasa 

Aktore: Pandi Raidhi Sulejman Pitarka Thimi Filipi etj. 

Sigurimi i bukës së re në një fshat malor është shumë i vështirë. Filmi bën fjalë për periudhën kur hidhet parrulla për realizimin e detyrave me forcat tona. Një linjë tjetër që ndiqet në film është linja e dashurisë së Bido traktoristit me Verkën.

English Synopsis: Ensuring new bread in a mountainous village is very difficult. The film focuses on the period when slogans for the fulfillment of the tasks on the basis of the principle of self-sufficiency are shouted out. Another line in the film is the love line between Bido the truck driver and Verka.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Josif Minga 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi