Filmi: Ata ishin katër

Viti 1977, English: There were four of them Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: E. Musliu K. Gjonaj 

Regjia: Esat Musliu Kujtim Çashku 

Aktore: Jani Riza Astrit Çerma Rezana Çeliku etj. 

1944… Po afrohet liria. Në prag të Kongresit të Përmetit katër partizanë marrin detyrë të çojnë te partizanët një këngë. Partizanit Mete i duket kjo një detyrë e çuditëshme. Para se të arrijnë në destinacion katër partizanët bien në përpjekje me gjermanët.

English Synopsis: 1944… Freedom is approaching. On the threshold of the Përmet Congress four partisans receive the assignment to take a song to the partisans. Partisan Mete finds this task strange. Before they can reach their final destination the four partisans engage in fighting with the Germans.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Sokol Shupo 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi