Revista

Revista

 • Shefi i Volkswagen: E kemi dh... fare

  Shefi i kompanise Volkswagen ne SHBA, ka pranuar se firma eshte treguar e pandershme duke perdorur nje softuer per te manipuluar testet e emisionit te gazit.

 • Lubonja: Industria e baltes dhe industria e propagandes

  Ne shfaqjen e radhes te organizuar ne Pallatin e Kongreseve me titull 'antidroga', fjalimi i regjisorit dhe kryeaktorit te shfaqjes, Kryeministrit Rama, u perqendrua fund e krye rreth nje shprehjeje: 'industria e baltes'.

 • Big Bang-u dhe sfidat e shkencetares shqiptare

  Sot sukseset e saj ne boten e shkences jane te panumerueshme. Per te mberritur aty ku eshte, ka kaluar nje rruge plot sfida. Diten e pare te shkolles, kur ishte 6 vjec, nuk e ka harruar as sot e kesaj dite...

 • Lubonja ne 'Panorama': Pengje apo njerez te krimit

  Ne kontekstin e fushates per pastrimin e Parlamentit nga figura te krimit, mediat shqiptare, por edhe ato te huaja, kur analizojne raportet e shtetit tone me krimin, me specifikisht te qeverise dhe Kryeministrit Rama, i referohen nje opinioni te perhapur qe perdor shpesh fjalen 'peng'.

 • Sot, 11 shtatori - 14 vjet nga dita qe ndryshoi boten

  Ndoshta nuk eshte nje pervjetor tipik, nuk mbushen pesembedhjete e as njezet vjet, por çdo vit ai merr vemendjen e vet, pasi me shume se gjithçka, 11 shtatori 2001, i kthyer ne nje simbol shumeplanesh, ka ndikuar ne jetet tona.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama