Vizitat e faqeve me te medha shqiptare

Tabela me poshte permban nje kombinim te disa te dhenave perafruese qe permbajne nje marzh gabimi dhe disa te dhenave te sakta e te verifikuara .
Keshtu, Trafiku i faqes top-channel.tv eshte i verifikuar personalisht dhe garantohet per saktesine e tij. Falenderojme webmasterat e faqeve galsh.com, zeriyt.com dhe telegrafi.com qe na kane derguar statistikat me poshte.

Domaini Parashikimi i vizitave Statistikat
telegrafi.com 120000 v
top-channel.tv 78000 v
balkanweb.com 68000 p
shekulli.com.al 23000 p
gazetaexpress.com 20000 p
shqiperia.com 17000 v
kohajone.com 12000 p
parajsa.com 12000 p
panorama.com.al 12000 p
galsh.com 8500 v
zeriyt.com 7600 v
albasoul.com 7500 p
forumishqiptar.com 7000 p
gazetatema.net 6000 p
*Tabela me siper permban nje parashikim te vizitave sipas te dhenave te Shqiperia.Com per faqet me te medha shqiptare. Nese mendoni se kemi bere nje gabim, ju lusim te na dergoni nje llogari ne Google Analytics qe te verifikojme gabimin.

Statistika Top-Channel.tv

(Maj 2010) Pas publikimit te statistkave perafruese tonat, morrem nje mesazh nga webmasteri i TCH i cili na mundesoi nje verifikim te statistikave te Top-Channel.tv. Faqja e TCH arrin deri ne 100 000 vizita ne dite (me te vertete mahnitese, por e verifikuar) dhe aktualisht ka tek 68 000 vizita cdo dite. Imazhi qe tregon statistikat eshte me poshte:

Statistika Zeriyt.com dhe Galeria Shqiptare (galsh.com)

(Maj 2010) Tabela e mesiperme po plotesohet me te dhena me te sakta. Falenderojme webmasterin e zeriyt.com dhe galsh.com per statistikat e detajuara si me poshte:
Statistika Forumi Zeri yt
Statistika Galeria Shqiptare

Statistika Telegrafi.com

(Maj 2010) Statistikat e reja te ofruara nga ekipi i Telegrafit tregojne qe kjo faqe ka me shume vizita se cdo faqe tjeter shqiptare.
Statistika Telegrafi.com

Statistika Shqiperia.com

(Shtator 2010) Statistika te Shqiperia.com
Statistika Shqiperia.com

Jepni mendimin tuaj mbi renditjen:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi