Fjalëkalim i sigurtë

Fjalëkalim i sigurtë => uQTZcVjV7

Fjalëkalim tepë i sigurtë => /e$?1)FfUI:^.V

Rifresoni faqen për një tjetër fjalëkalim

Një fjalëkalim i fortë është një fjalëkalim që përmbush udhëzimet e mëposhtme:

* Të jetë mbi shtatë dhe deri katërmbëdhjetë karaktere i gjatë, për shkak të mënyrës në të cilën punon kodimi. Për arsye të qarta, katërmbëdhjetë gërma janë të preferueshme.
* Përmban të pakten dy shkronja të mëdha dhe te vogle.
* Përmban numra
* Përmban simbolet si: `! "? $? ^% & * () _ - + = ([)]:; @ '~ # | \ <,>.? /
* Nuk ngjan me ndonjë nga fjalëkalimet tuaj të mëparshëm.
* Nuk është emri yt, i mikut tuaj ose emri i anëtarëve të familjes
* Nuk duhet të jetë një fjalë fjalori

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi