Aktualitet

Aktualitet

Rubrika Aktualitet do kete informacion rreth politikes , situates ekonomike, sportive qe ndodhin ne Shqiperi

  • FMN: Shqiperia, nder tregjet me te pazhvilluara financiare

    Sektori financiar eshte zhvilluar ndjeshem ne te gjithe globin dhe sistemet moderne financiare po aplikohen si mundesi investimi per qytetaret. Ndersa ne Shqiperi, sistemi financiar mbetet i dominuar nga bankat, ndersa shtyllat e tjera te tij jane ende ne faza embrionale.

  • Nje 19 vjecar shqiptar hetohet per perdhunimet ne Keln

    Policia gjermane po heton nje 19 vjecar shqiptar si te perfshire ne perdhunimet masive te ndodhura ne Keln, naten e Vitin e Ri. Rreth 90 gra kane raportuar se ne naten ne mes te 31 dhjetorit dhe 1 janarit...

  • Permbytje masive ne Lezhe, probleme edhe ne Tirane

    Shirat e rrembyer kane shkaktuar permbytje masive ne Lezhe. Dhjetera hektare toke jane nen uje ne zonen e Zadrimes dhe Zejmenit. Ministri i Bujqesise pranoi se situata eshte problematike.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama