Visar Mulliqi ne FAP

Visar Mulliqi ne FAP
Në Galerinë FAP pranë Universitetit të Arteve deri në datën 5 shkurt ora 18:00 ekspozita personale Evolucioni nga Visar Mulliqi. Piktura e tij është abstrakte, plot kontraste ngjyrash dhe tërheqin vëmendjen. E kuqe, e gjelbër, e verdhë, blu… Është një pikturë optimiste, që intrigon shikuesin që nga struktura, tekstura, kombinimi i ngjyrave.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama