Filmi ne AQSHF Hysen Hakani ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta

Filmi ne AQSHF Hysen Hakani ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta
Të mërkurën me datë 8 shkurt në sallën e kinemasë në AQSHF, përkujtohet regjizori Hysen Hakani, një tjetër pionier i kinematografisë shqiptare. Përkujtohet me rastin e 1 vjetorit të ndarjes nga jeta dhe në kuadër të nderimit të figurave të shquara të shtetit shqiptar në këtë 100 vjetor të formimit të tij. Takim mes ish kolegësh, shfaqje montazh me punët më të mira të regjisorit Hysen Hakani.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama