Ne Teatrin Metropol Ska burre qe tradheton gruan time

Ne Teatrin Metropol, 'Ska burre qe tradheton gruan time'
Në datat 4,5,10,11 dhe 12 shkurt, salla "Shekspir" ora:19:00, jepet komedia "S'ka burrë që tradhëton gruan time". Autori: Samuel Bobrick dhe Ron Clark. Regjia: Milto Kutali. As/regjisor: Qendrim Rijani. Skenografia: Kastriot Rroshi. Muzika: Albana Petrela. Interpretojnë aktoret: Guri Koço, Armela Demaj, Florian Agalliu. Burri,gruaja,dashnori në intrigën e kahershme mes dashurisë dhe tradhëtisë.

Pikërisht këtë komedi brilante ku të mbash barkun me dore them se është shumë pakë, shkruar nga Samuel Bobrick dhe Ron Clark me regji të Milto Kutali dhe aktorët Guri Koço, Armela Demaj dhe Florian Agalliu, iu servirim në skenën e Teatrit të Metropolit, situata nga më komiket që pasojnë njëra-tjetrën do t'iu përfshijnë të gjithve në një realitet special, në shoqërinë e interpretimit plotë profesionalizëm dhe një performancë shumë atraktive.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama