Muaji i Kultures Shqiperi-Kosove ne Teatrin Kombetar

Muaji i Kultures Shqiperi-Kosove ne Teatrin Kombetar
Në Teatrin Kombëtar me datë 9 dhe 10 shkurt, ora 19:00 salla "Kadri Roshi", Teatri Profesionist i Prizrenit do të shfaq "Monserati". Dramë nga Emanuel Robles, me regjizor: Roland Roshi. Po në këtë teatër me datë 11 dhe 12 shkurt ora 19:00, salla "Kadri Roshi" ora 19:00 Teatri Kombëtar i Prishtinës shfaq "Nata e Helverit", dramë nga Ingmar Villqist, me regjizor Altin Basha.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama