Ne Teatrin Kombetar te femijeve Arushi qe nuk donte muzike

Ne Teatrin Kombetar te femijeve 'Arushi qe nuk donte muzike'
Në këtë teatër do të jepet, më datë 11 dhe 12 shkurt, shfaqja "Arushi që nuk donte muzikë". Është një shfaqje e cila mbledh të gjithë personazhet e pyllit, ujkun, lepurin, xhirafën etj, në një orkestër të vërtetë, në të cilën vetëm arushi nuk do të marri pjesë, por me ndihmën e shokëve në fund pranon të bëhet edhe ai pjesë e grupit muzikor të pyllit.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama