Ide te Fresketa ne FAP

'Ide te Fresketa' ne FAP
Në galerinë FAP ditën e mërkurë me datë 8 shkurt ora 18:00, hapet ekspozita ndërkombëtare e kartolinave publicitare, "Ide të Freskëta". Eventi celebrativ nga Dear Friends, me rastin e 5-vjetorit të MANIACARD. Një galeri interaktive që zbavit dhe tërheq audiencën, e cila prezantohet për të parën herë në vendin tonë

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama