Drita dhe hija e identitetit femeror

'Drita dhe hija e identitetit femeror'
Në ambjentet e Open House më datë 4 shkurt ora 7:00 pm deri në datën 9 shkurt ora 12:00 am, është hapur ekspozita nga Eva Sula (foto) dhe Rezarta Skënderaj (grafika). Sjellin për publikun shqiptar dhe të huaj ekspozitën "Drita dhe hija e identitetit femëror".

Me një stil ndryshe dhe shumë të veçantë, 2 artistet pasqyrojnë botëkuptimin e tyre. Në veprat e tyre pasqyrohen fragmentet e pazbuluara të identitetit femëror.

Adresa: Open House.
Rruga "28 Nëntori".
Numër kontakti: 068 46 34 197

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama