Sociale

Sociale

Lajme dhe informacione sociale.

 • Policet e burgjeve i blejne me paret e veta uniformat dhe...

  Prej me shume se pese vitesh policet qe sherbejne neper burgjet e vendit nuk perfitojne benificet qe i takojne me ligj, duke u vene ne veshtiresi financiare nga qe gjithcka duhet ta perballojne me parate e portofolit te tyre.

 • 500 euro shtese takse per makinat e luksit

  Ata qe kane nje makine luksoze, do te paguajne 500 euro shtese taksa. Kjo eshte bere e ditur nga ministri Arben Ahmetaj ne emisionin 'Tonight Ilva Tare'.

 • Lotaria amerikane, Shqiperia kampione aplikimesh

  Statistikat zyrtare te Departamentit Amerikan te Shtetit bejne te ditur se nga viti 2012 deri ne vitin 2014, numri i shqiptareve qe kane aplikuar per Lotarine Amerikane, ka ardhur duke u rritur.

 • Arsim publik falas, studentet kembekryq para Kryeministrise

  Studente nga universitete ne te gjithe vendin jane mbledhur ne sheshin para kryeministrise, kembekryq me thirrjet 'S'ka me heshtje, s'ka me pritje por ka vetem brohoritje, kunder dhunes tarifore, kunder dhunes policore'.

 • Qente e rruges nuk do te vriten, por do te sterilizohen

  Bashkia e Tiranes gjen zgjidhjen per qente e rruges. Bashkia e Tiranes, Agjencia per Mbrojtjen e Konsumatoreve dhe Ministria e Bujqesise do te angazhohen per implementimin e nje projekti qe synon sterilizimin e 10 000 qenve te rruges.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama