Sociale

Sociale

Lajme dhe informacione sociale.

 • Shqiperia ne listen e vendeve qe duhet vizituar ne 2016

  Sipas revistes Review, Shqiperia eshte shteti i pare ne liste kur renditen vendet qe duhet vizituar ne vitin 2016. Ne nje artikull te publikuar nga kjo reviste u sugjerohet te gjithe turisteve qe zakonisht vizitojne Greqine e Kroacine e qe nuk kane degjuar

 • Adoleshentet shqiptare, kampione ne rrjetet sociale

  15 vjeçaret shqiptare renditen te paret, duke lene pas te gjitha shtetet e rajonit, por edhe te rinjte ne shtetet ne Europe ne Rusi, Ukrahine, Poland, Estoni, Danimarke, Gjermani dhe Itali.

 • Te dhenat e reja, ne Itali jetojne 498,419 shqiptare

  Italia ka nxjerre te dhena te reja per shqiptaret qe banojne atje. Sipas tyre, te regjistruar ne Itali jane 498.419 persona, 4127 me pak se nje vit me pare. Kjo do te thote se eshte frenuar ritmi i rritjes se emigrimit drejt Italise.

 • Faleminderit, ju lutem... dhe prangat ne duar

  Vendosja e kamerave ne trupin e punonjesve te policise, jep 'efektet' e para, ku prangoset nje i ri qe tenton te korruptoje efektivin dhe i hiqet patenta nje avokati per tejkalim shpejtesie. Anet pozitive dhe negative te 'videove online' te Policise se Shtetit dhe reagimi i politikes.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama