Stine Koncertore ne Universitetin e Arteve

Stine Koncertore ne Universitetin e Arteve
E mërkurë në datën 18 janar ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve do të zhvillohet koncerti nga shumë studentë të Universitetit. Secili student do të interpretojë nga dy pjesë, me repertor nga arie dhe romanca nga opera dhe periudha të ndryshme. Puccini, Giacomo-Aria "Colin" nga Vecchia Zimarra, opera "La Bohem". Antonio Zefi, bas/baritone. Donizetti, Gaetano - "Havvi un dio che in sua clemenza"arie nga opera "Maria di Rohan", interpreton Dorina Muceku, soprano. Mozart, Wolfgang Amadeus - "Una Volta Che Bastiano" arie nga opera "Bastiano e Bastiana. Interpreton,Eva Bregu soprano. Donizetti , Gaetano - "Di quai soavi lagrime", aria e Paolinës nga opera "Poliuto", interpreton, Erinda Agolli, soprano. etj

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama