Ansambli Folklorik Tirana

'Ansambli Folklorik Tirana'
Në kuadrin e aktiviteteve që "Ansambli Folklorik Tirana" do të zhvillojë gjatë këtij muaji, koncerti do të jepet enkas për fëmijët jetimë dhe për të moshuarit e qëndrave ditore në kryeqytet. Koncerti do të jepet ditën e premte më datë 20 janar, ora 11:00 në qëndrën ditore për të moshuarit, pranë "Zërit të popullit". Programi i përgatitur për të dy koncertet do të zgjas rreth një orë dhe do të përfshijë këngë dhe valle të ndryshme, kryesisht me motive të Tiranës, si dhe nga krahina të tjera të Shqiperisë. Vallet me titull, "Skënderbeu", "Zylet", "Lodrat", Valle masive, etj.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama