Petriti dhe Ujku ne Teatrin e Metropolit

'Petriti dhe Ujku' ne Teatrin e Metropolit
Duke filluar nga data 30 mars deri më 24 qershor, ora 10:30, në sallën "Ҫehov" të Qendrës Kulturore Tirana do të shfaqet teatri për femijë "Petriti dhe Ujku". Petriti dhe ujku është një përrallë e kamotshme e stilizuar në balet. Edukative, me humor dhe plot moral. Një grup fëmijësh balerinë dhe një narrator që tregon fabulën, na serviren në një ambjent ekzotik.  Kjo përrallë- balet vjen nga koreografi Llaqi Nako. Skenografia dhe kostumografia është punuar nga Taulant Pustina.

Për më tepër informacion:
+355 42 270 668.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama