Ferdinand Radi ne kinemane e AQSHF

Ferdinand Radi ne kinemane e AQSHF
Më 28 mars, ora 12:00, AQSHF do të përkujtojë jetën dhe veprimtarinë artistike të aktorit të mirënjohur të skenës dhe ekranit Ferdinand Radi, të ndarë nga jeta 8 vjet më parë. Me këtë rast do të promovohet edhe një libër në nderim të tij, përgatitur nga miku i tij Bujar Kapexhiu si dhe do të shfaqet një kolazh me rolet e tij në kinematografi, përgatitur nga AQSHF.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama