Ekspozite nga Ilir Kaso ne FAP

Ekspozite nga Ilir Kaso ne FAP
Në Galerinë FAP, tek Universiteti i Arteve, nga data 20-29 mars, do të jetë e hapur ekspozita "Ëndërrimtarë të Realitetit" e artistit Ilir Kaso. Ndoshta në personazhet e heshtur të artistit pamor Ilir Kaso ju mund të gjeni vetveten, ndoshta ata individë janë një nga "ju" duke e përdorur hapsirën "si një pronë simbolike të publikut" thjeshtësisht duke dashur të komunikoni ndërmjet ditës dhe natës, ëndrrës dhe realitetit të shtyrë nga "flaka" e dijes dhe "eteri" i materies njerëzore.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama