Koncert me muzike klasike ne sallen e MTKRS

Koncert me muzike klasike ne sallen e MTKRS
Më 27 mars, ora 19:00, në kuadrin e Pranverës së Frankofonisë, në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Tiranë, në sallën e Ministrisë së Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve do të zhvillohet një koncert me muzike klasike. Në këtë koncert do të luajnë Piro Gaqi në piano dhe Irina Nanushi në violinë. Ata do të interpretojnë pjesë nga kompozitorët Claude Debussy, Camille Saint-Sawns, Jules Massenet, Georges Enesco dhe Thoma Gaqi.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama