Emigracioni shqiptar permes objektivit te Tashos

Emigracioni shqiptar permes objektivit te Tashos
Nga data 26 deri në 31 mars, ora 19:00, në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar, Ambasada e Greqisë në Tiranë me rastin e Festës Kombëtare dhe në kuadrin e Pranverës Greke të Kulturës në Shqipëri, do të mbajë të hapur në sallën e madhe të ekspozitave të këtij institucioni një ekspozitë të fotografit shqiptar Roland Tasho.  Tema e kësaj ekspozite është emigracioni shqiptar në vendin fqinj dhe do të jenë të ekspozuara fotografi të shqiptarëve të cilët jetojnë dhe punojnë në Greqi.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama