Semi gjeti nje kepuce ne Teatrin e kukullave

'Semi gjeti nje kepuce' ne Teatrin e kukullave
Në datat 24 dhe 25 mars, në Teatrin Kombëtar për fëmijë do të jepet shfaqja "Semi gjeti një këpucë". Semi, një djalë i vogël, i cili humbet këpucen kalon shumë peripeci për ta gjetur dhe gjatë rrugëtimit të tij takon shumë miq të cilët e ndihmojnë. Historia është shkruar nga Naum Prifti dhe përshtatur nga Bakie Baboci. Të shtunave shfaqja fillon në orën 11:00, ndërsa të dielave jepen dy shfaqje, pikërisht në orën 10:30 dhe 11:30.

Për më tepër informacion:
+355 42 222 446.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama