Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

flamuri shqiptar ka bere xhiron e botes gjate gjithe dites se djeshme. Ne faqet online, por edhe ne youtube, shqiptaret kane postuar festimet e tyre per 100-vjetorin e Pavaresise, ne vendet ku ndodhen si emigrante. Eventi i pagezuar “100 vjet! Gezuar Shqiperi!” Ne Shtetet e Bashkuara, me rastin e 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise, tabelat elektronike ne sheshin Times Square ne Manhattan do te shfaqin flamurin shqiptar dhe ne shesh do te jepet nje koncert me kenge dhe valle shqiptare.

10 nga 17

Ne Spitalin e Vlores nuk ka pasur persona te demtuar. Pavaresisht se qyteti bregdetar ka pritur dje rreth 1 milion banore, fatmiresisht e gjithe festa ka vijuar pa incidente dhe pa te lenduar. Krejt ndryshe nga festat e tjera te vitit, te cilat jane shoqeruar me te plagosur, apo edhe me viktima, 100-vjetori i Pavaresise ne Vlore duket se ka shkuar mrekulli.


Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama