Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

flamuri shqiptar ka bere xhiron e botes gjate gjithe dites se djeshme. Ne faqet online, por edhe ne youtube, shqiptaret kane postuar festimet e tyre per 100-vjetorin e Pavaresise, ne vendet ku ndodhen si emigrante. Eventi i pagezuar “100 vjet! Gezuar Shqiperi!” Ne Shtetet e Bashkuara, me rastin e 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise, tabelat elektronike ne sheshin Times Square ne Manhattan do te shfaqin flamurin shqiptar dhe ne shesh do te jepet nje koncert me kenge dhe valle shqiptare.

11 nga 17

Per fat te keq, disa qytetare nuk munden dot te ndjekin festimet ne kohe, duke arritur ne qytetin e flamurit atehere kur kishin perfunduar aktivitetet me kryesore. Kjo pasi trafiku nga Tirana dhe deri ne Vlore dje pesoi “black out”. Radhet e gjata te makinave nisnin qe nga autostrada ne dalje te kryeqytetit e deri ne Fier, duke ecur me shpejtesi minimale. Me pas, Nga Fieri e deri ne Vlore trafiku sa vinte e rendohej, aq sa shpesh shoferet fiknin automjetet per disa minuta me radhe. Keshtu, qytetaret braktisen makinat, ne disa raste edhe ne mes te rruges duke bllokuar trafikun dhe u nisen me kembe drejt Vlores. E njejta situate vlen edhe per kthimin nga Vlora drejt Tiranes…


Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama